Concepting

De Molen

De Wijchense Molen is een jong en enthousiast bedrijf dat de bewezen techniek van de molen inzet voor het maken en verkopen van ambachtelijke en natuurlijke producten.

Champagne by Peter van Driel from the Noun Project

De Webshop

Op de begane grond van de Wijchense Molen vind je onze karakteristieke molenwinkel. Meel, broodmix en andere bakproducten vind je hier én online via onze webshop. Zien we je daar?

Oliebollen by Peter van Driel from the Noun Project

Ambachtelijke Oliebollen

Onze ambachtelijke oliebollen en andere winter-specialiteiten zijn te bestellen op onze nieuwe webshop. Thuis bakken is daarmee nóg makkelijker geworden. Fijne feestdagen!

Winterse Openingstijden

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG
10 DEC
x
11 DEC
x
12 DEC
x
13 DEC
10:00 - 16:30
14 DEC
10:00 - 16:30
SPROOKJESFESTIJN
10:00 - 22:00
SPROOKJESFESTIJN
12:00 - 17:00
17 DEC
12:00 - 16:30
18 DEC
10:00 - 16:30
19 DEC
10:00 - 16:30
20 DEC
10:00 - 16:30
21 DEC
10:00 - 16:30
22 DEC
10:00 - 16:30
23 DEC
12:00 - 16:30
24 DEC
10:00 - 16:30
25 DEC
x
26 DEC
x
27 DEC
10:00 - 16:30
28 DEC
10:00 - 16:30
29 DEC
10:00 - 16:30
30 DEC
x
OLIEBOLLEN DAG
09:00 - 16:00
1 JAN
x
2 JAN
x
3 JAN
10:00 - 16:30
4 JAN
12:00 - 16:30
5 JAN
10:00 - 16:30
6 JAN
x



pinnen

‘Brood koop je met je portemonnee bij de supermarkt,
met je verstand bij de bakker maar met je hart bij de molen. Onze molen.’

- Frank Houtappels, de Gelderlander

Meer dan een Molen

De Wijchense Molen is gehuisvest in de Oude Molen tegenover station Wijchen. Molenaar Jeroen van de Water is samen met zijn molenteam sinds 2013 verantwoordelijk voor het beheren van de molen alsook voor de productie van legio bakproducten, speciaal voor de thuisbakker.



Eerlijk met liefde

Een historisch monument dat al meer dan twee honderd jaar door weer en wind haar wieken laat draaien. Waar nog dagelijks een eeuwenoud ambacht wordt uitgevoerd. Waar op windkracht diverse graansoorten worden vermalen tot meel. Waar men een eerlijk & ambachtelijk product kan kopen dat met intensieve arbeid en met veel liefde voor de thuisbakkers is gemaakt!